Tacksamhetsgymmet

En 12-dagarsutmaning som sätter guldkant på tillvaron och stärker ditt fysiska och psykiska immunförsvar

Sorry! Inga nya anmälningar nu!

Men välkommen till nästa omgång.


Anmäl dig här så får du info när vi öppnar gymmet igen!

Tacksamhet är en lågmäld men oerhört viktig känsla för välmående och hälsa. Den sätter saker i sitt rätta perspektiv, och för med sig en stilla och självklar lycka. Det där slaget av lycka som inte finns i materiella ting och som man inte heller kan kämpa sig till.

Tacksamhetsgymmet är för dig som vill träna upp dina "tacksamhetsmuskler" på ett lekfullt och omväxlande sätt tillsammans med andra.

Varje dag får du en liten uppgift som hjälper dig att utforska det här med tacksamhet ur olika perspektiv. Vad händer i dig när du öppnar upp och bjuder in mer tacksamhet i livet? När du fördjupar din förmåga att uppleva och ta emot livets rikedom?

Du gör uppgifterna i din egen takt, när du själv vill. Du har 24 timmar på dig - sedan får du en ny.

Din kursledare


Iréne Ödmark-Hall
Iréne Ödmark-Hall

Iréne har mångårig erfarenhet av att hjälpa människor med stressproblematik att hitta åter till lugnet och glädjen inombords. Hon har lett grupper i avspänning och mental träning, i mindfulness och QiGong.

Hon är också symbolpedagog, Zen Coach och författare till boken Trots att jag har cancer – om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness. Webbkursern Sömnverkstan ger nya och effektiva verktyg till den som vill sova gott och vakna utvilad.

Iréne har en gedigen pedagogisk bakgrund, som gymnasielärare (i språk och stresshantering) och lärarfortbildare. Som Skandinaviens enda EFT International Acc. Master Trainer utbildar hon numera i den nya stress- och traumabearbetningsmetoden EFT tapping. Hon uppskattas för sin värme och sin förmåga att göra även det komplicerade enkelt att förstå.